Poker Pro adalah Sayang Media Baru dan Pendukung Jenama

Poker

Tidak lama dahulu, kebanyakan orang awam akan menjauhi kesahihan pemain poker yang menganggap permainan kad sebagai “profesion”. Bukan seperti pekerjaan atau profesion sebenar di mana anda harus mendorong diri anda secara fizikal dengan cara tertentu. Pemain poker hanya perlu duduk di meja sepanjang hari, makan, minum dan bermain kad. Kedengarannya lebih seperti percutian kepada saya. Tetapi keberhasilan dan daya tarik permainan ini tersembunyi, seperti strategi yang mendorongnya ke bahagian yang luar biasa.

Hari ini, kita melihat pemain poker mega888 apk yang pernah dijauhi sebagai profesional yang sah yang diraikan sendiri; status yang sebelumnya disimpan untuk keperibadian sukan. Namun, hiasan yang berkaitan dengan tahap kemasyhuran ini memang menjadi tempat makan utama bagi para oportunis yang berharap dapat menyesuaikan diri dengan para profesional ini dan menikmati gaya hidup Bondesque yang pantas yang dibayangkan oleh permainan itu sendiri. Sudah tentu kisah ‘Rags to Riches’ seperti Chris MoneyMaker yang terus memenangi kejuaraan WSOP 2003 dengan harga $ 2.5 juta dengan bayaran masuk poker dalam talian $ 40 yang sederhana hanya membantu meningkatkan daya tarikan poker.

Tetapi terutamanya internet yang telah meningkatkan daya tarikan poker dengan membantu permainan menjangkau sejumlah besar orang. Banyak laman web perjudian dalam talian seperti InterPoker.com menunjukkan bahawa mereka dapat menyediakan persekitaran yang selamat dan dipercayai dari mana pemain amatur dapat mempelajari kemahiran permainan dan mengambil bahagian dalam pertandingan dengan jackpot yang sebaliknya tidak akan dapat dicapai tanpa pergi ke Las Vegas.

Laman web permainan ini telah menjadi pusat perjudian dalam talian dan membantu mengubah imej permainan secara drastik dari kehidupan pemalas menjadi hiburan yang boleh diterima dan dipraktikkan secara sosial dengan perolehan lebih dari $ 12 bilion. Pada gilirannya, permainan yang dihoskan di laman web ini seperti Texas Holdem, Omaha, Roulette dan seumpamanya dimainkan terus-menerus berkat kemudahan di mana pemain kini dapat mengakses permainan ini. Pada gilirannya, pemain poker profesional telah mendapat penerimaan dan kemasyhuran yang lebih luas kerana semakin banyak orang mula memahami kerumitan permainan dan ingin mengambil petua dan strategi “rahsia” tersebut.

Dengan kejayaan ini muncul harta rampasan, tajaan, tawaran TV untuk eselon poker profesional dan beberapa syarikat permainan yang sangat terkenal yang menunggang mania. Sebagai contoh, InterPoker.com menaja banyak pemain profesional, baru-baru ini menghantar pemain utama mereka ke WSOP 2006 dan 32Red baru-baru ini menandatangani perjanjian penajaan dua tahun dengan kelab bola sepak Aston Villa. Tetapi tentu saja bukan hanya syarikat yang membombardir setiap jalan pemasaran, pemain poker juga menuai keuntungan yang terkait dengan penajaan, yang kini menjadi tumpuan jenama arus perdana seperti kempen televisyen baru-baru ini yang dijalankan oleh Pepsi yang menunjukkan pemain pro poker sedang menentang. satu tin soda. Seperti semua perkara yang pernah menjadi pantang larang di media, tidak lama lagi para profesional poker menjadi raja / ratu masa depan yang hebat dan seperti Kate Moss,

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *